Voordelen van een matras in de box

Matras voor de box is praktisch

Boxen worden meestal verkocht zonder matras. De meeste ouders kopen daarom meteen een boxkleed erbij. Maar een matras voor de box is minstens net zo praktisch en heeft zich bewezen als een oplossing. Een box matras is gemaakt van een stevig materiaal en is hoger en steviger dan een boxkleed. Daardoor biedt een matras in een box meer comfort voor het liggende of zittende kind.

Maximale comfort

Een matras voor de box is verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor populaire box modellen en dat maakt de opmars van matrassen voor boxen alleen maar sneller. Het gebruik van box matras is zeer goed te combineren met een boxkleed. Voor vele ouders is dat misschien is dat ook de optimale oplossing. De matras in de box zorgt voor comfort en het dekentje bovenop biedt een aangenaam zacht gevoel en ook gezelligheid. De box matras schuift niet en blijft goed liggen als het kindje zich omdraait.

Matras voor de box - een veilige keuze

Comfort en veiligheid van kindermeubel zijn de belangrijkste criteria in het kiezen van het kindermeubel, de matras voor box is zeker geen uitzondering. Hoe kies ik dan een comfortabele en veilige box matras? Kies vooral voor een passende maat. De box matras moet passend zijn zodat er minimale ruimte ontstaat tussen het matras en de box spijlen.

Bekijk aanbod boxmatrassen