Privacy en Disclaimer

Privacy

Boxmatras.nl gebruikt cookies om het bezoek van de website te monitoren. Als je niet wilt dat de website cookies op je computer achterlaat, dan kun je dat in elke browser blokkeren. Raadpleeg daartoe de handleiding van je browser.

Disclaimer

Boxmatras.nl is niet aansprakelijk voor consequenties die voortvloeien uit gebruik van deze website. Boxmatras.nl bevat informatie over, en links naar webwinkels met baby- en kinderproducten.

Elke transactie is dan ook een zaak tussen de webwinkel en de koper. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de producten te suggereren. Bij het samenstellen van de informatie over producten aangeboden door derden, besteedt Boxmatras.nl veel zorg aan de juistheid van de gegevens.

Desondanks kan Boxmatras.nl de juistheid en volledigheid van deze informatie niet garanderen. Derhalve kan Boxmatras.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Boxmatras.nl heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Boxmatras.nl gemelde links.

Wilt u informatie over een product, neemt u dan direct contact op met de betreffende webwinkel. Wij bemiddelen niet tussen webwinkels en kopers.